ORTOPÈDIA

Ajudes Tècniques

Oferim una gran varietat de productes ortopèdics, des ajudes tècniques fins ortopèdia esportiva i calçat.

En aquesta secció pot veure una selecció de la nostra gamma de productes d'Ajudes Tècniques. Si no troba l'article que busca o si vol ampliar alguna informació, no dubti en contactar amb nosaltres per poder atendre'l de la millor manera possible.

Farmàcia Ortopèdia Enriqueta López està autoritzada per a la dispensació de productes d'ortopèdia (estàndard, adaptats i a mida) amb càrrec a la Seguretat Social.

 • Elevador de plàstic completament segellat. L'acabat suau facilita les transferències laterals i el seu retall posterior de gran mida, per al còccix, proporciona una postura còmoda i fàcil accés per a la higiene personal. S'adapta a la majoria de lavabos sense necessitat d'obres o instal·lacions i amb només estrènyer les dues femelles laterals l'elevador es mantindrà segur i ferm sobre la tassa del W.C. Altura 10 cm amb tapa. Pes màxim que suporta 130 Kg.
  Elevador de W.C. amb tapa
 • Producte totalment inoxidable i molt lleuger pesa nomès 5,9 kg. pel que és molt fàcil de transportar i de treure i posar a la banyera. Amb seient higiènic en forma de U per facilitar la higiene íntima. Molt fàcil de muntar (se subministra desmuntat). Ample total 72 cm. Fons total 55 cm. Amplada entre braços 46 cm. Pes 5,9 Kg. Pes màxim que suporta 100 Kg.
  Seient giratori d'alumini
 • Tamboret sense respatller, especialment dissenyat per ser utilitzat al bany. El seient té desaigües i agafadors integrats per millorar la higiene i la seguretat. Les potes extensibles permeten graduar l'altura del seient i les seves conteres de cautxú la doten de gran estabilitat en ser antilliscants. Fabricat en alumini i plàstic, resulta totalment inoxidable i molt lleuger. Ample 42 cm. Fons total 43 cm. Ample del seient 48 cm. Fons del seient 28 cm. Altura del seient graduable des de 36 a 46 cm. Pes del tamboret 2 Kg. Pes màxim que suporta 100 Kg.
  Tamboret de bany
 • Cadira completa amb respatller, especialment dissenyada per ser utilitzada al bany. El seient té desaigües i agafadors integrats per millorar la higiene i la seguretat. Les potes extensibles permeten graduar l'altura del seient i les seves conteres de cautxú la doten de gran estabilitat en ser antilliscants. Fabricada en alumini i plàstic, resulta totalment inoxidable i molt lleugera. Ample 42 cm. Altura des de 68 a 80 cm. Fons total 43 cm. Ample del seient 48 cm. Fons del seient 28 cm. Altura del seient graduable des de 36 a 46 cm. Pes de la cadira 2,8 Kg. Pes màxim que suporta 100 Kg.
  Cadira de bany
 • Una taula especialment ben dimensionada i extraplana per facilitar el màxim possible l'accés en el cas de transferència lateral. La superfície té un lleuger relleu antilliscant. Inclou 4 suports regulables per ajustar la taula per sota a l'amplada exacta de la banyera. Llarg total 72 cm. Fons 29 cm. Peso màxim que suporta 130 Kg.
  Taula de banyera
 • Gamma de tres agafadors fabricats en plàstic ABS, blanc i amb relleu antilliscant. Un disseny ergonòmic i funcional que proporciona confort i seguretat durant la higiene Personal. Inclou: cargols d'acer inoxidable, tacs i tapes de cargols integrats i impermeables.<br>1 nansa, longitud 20 cm.<br>2 nanses, longitud 40 cm.<br>3 nanses, longitud 60 cm.
  Agafador de plàstic 1, 2 i 3 nanses
 • Disponible amb mànec llarg o curt, a elegir segons la mobilitat dels braços i de l'espatlla de cada persona.<br>Curt 29 cm. Pes 102 gr.<br>Llarg 37 cm. Pes 112 gr.
  Raspall, curt i llarg
 • <strong>Tovalloleta per al cos</strong><br>Es desmunta del mànec, la tovalloleta continua sent lleugera fins i tot mullada. Llarg 38 cm. Pes 112 gr.<br><strong>Tovalloleta llarga i corbada per a l'esquena</strong><br>Amb la seva forma ergonòmica, fa possible arribar a tota l'esquena. Es desmunta del mànec, la tovalloleta continua sent lleugera fins i tot mullada. Llarg 77 cm. Pes 203 gr.
  Tovalloleta per a cos i esquena
 • Esponja de bany, amb mànec de plàstic. Permet rentar-se per exemple, les cames o els peus sense necessitat d'ajupir-se o doblegar-se excessivament pel maluc. Llarg total 50 cm.
  Esponja de bany amb mànec
 • Safata que se subjecta al coll amb una tira de velcro.
  Rentacaps de cadira
 • Autopropulsable, i amb només 14,4kg és una gran ajuda tant per a l'usuari com per als que ho assisteixen. Després d'incorporar els reposabraços i reposapeus extraïbles, continua sent una cadira lleugera: només 17,4kg. Disponible en quatre mides d'amplada de seient (40, 42, 45 i 48cm.). Entapissat de niló de fàcil neteja. Reposabraços desmuntables i abatibles cap enrere. Reposapeus abatibles cap a dins i cap a fora. Reposapeus graduables en inclinació i en alçada. Rodes de 600mm. de ø de PU antipunxades. Pes màxim que suporta, 100kg.
  Cadira lleugera autopropulsable
 • Cadira amb només 12,40kg de pes. Després d'incorporar els reposabraços i reposapeus extraïbles i d'alumini continua sent una cadira molt lleugera: només 15,40kg. Disponible en tres mides d'amplada de seient (40, 42 i 45cm.). Entapissat de niló de fàcil neteja. Reposabraços desmuntables i abatibles muntats sobre la part del darrere, el que permet obtenir una cadira molt estreta. Reposapeus abatibles cap a dins i cap a fora. Reposapeus graduables en inclinació i en alçada. Rodes de 300mm. de ø de PU antipunxades. Pes màxim que suporta, 100kg.
  Cadira lleugera amb rodes de 300mm
 • Fabricat en alumini, i molt fàcil de plegar i guardar. Incorpora una cistella porta objectes. Adequat per al seu ús tant en interiors com en exteriors. Els punys són graduables en altura i es regulen de 86-98 cm. Els frens especialment dissenyats per a accionar-se encara amb mobilitat limitada en les mans, tenen posició de
  Rollator d'alumini
 • Bastó ambidextre: per a mà dreta o esquerra. Amb 10 ajusts d'altura (de 70 a 92 cm). Incorpora 4 potes per a major estabilitat. Sistema confort (antisoroll). Apte per a persones de fins a 100 kg.
  Bastó de 4 potes
 • Fabricat en alumini. Inclou bossa de transport en polietilè. Altura regulable de 83 a 92 cm.
  Bastó plegable
 • Bastó amb puny tou i anatòmic que s'adapta al palmell de mà. Fabricat en alumini. Colzera abatible amb 3 punts de regulació d'altura del puny a la colzera (de 24 a 26,5 cm.) i 10 ajustaments d'altura del puny a terra (de 75 a 98 cm.). Sistema especial de marxa silenciosa. Bastó de gran estabilitat. Apte per a persones de fins a 125 kg. Disponible per a mà dreta i esquerra.
  Bastó amb colzera abatible
 • Dissenyat per a persones amb mobilitat reduïda, els permet posar-se els mitjons sense major problema i sense ajupir-se. També es pot utilitzar amb les mitges. En l'altre extrem té un calçador amb una clivella que serveix per treure's els mitjons amb summa facilitat. Llarg total 74 cm Pes 380 gr.
  Posamitges i calçador
 • Pinça lleugera i econòmica però robusta i duradora. Cap giratori amb pinça antilliscant que agafa fins i tot peces molt petites. Inclou un imant per recollir petits objectes metàl·lics. Incorpora un ganxo d'ajuda per vestir-se. Longitud 75 cm.
  Pinça de pressió
 • La tetina pot col·locar-se vertical o en una posició angulada, en la qual es requereix menor inclinació del cap. Es subministra en paquets de dues unitats. Capacitat 250 ml. Disponible en tetina amb orifici de 4 i 8 mm.
  Tassa amb tetina regulable
 • Antilliscant modelat en forma cònica que permet un bon braç de palanca per a l'obertura d'ampolles. Molt adequat per a persones amb debilitat en els membres superiors o artritis.
  Obreampolles
 • Antilliscant modelat en forma cònica que permet un bon braç de palanca per a l'obertura de pots. Molt adequat per a persones amb debilitat en els membres superiors o artritis.
  Obrepots
 • Conté set recipients, un per a cada dia de la setmana. Cada recipient té quatre divisions mòbils adaptables a diferents dosis i mides de pastilles. Inclou funda per a transport d'un recipient individualment. Targeta per anotar l'historial mèdic i la dosificació. Estoig plàstic amb tancament de velcro. Ample 15,5cm. Altuta 10,5cm. Fons 2,5cm.
  Pastiller setmanal
 • Especial per a pacients amb dosi de medicació molt elevada, amb problemes de mobilitat o de vista. Vuit recipients, un per a cada dia de la setmana i un de recanvi. Base setinada per a anotacions. Estoig plàstic amb tancament de velcro. Ample 15,5cm. Altura 14,5cm. Fons 4cm.
  Pastiller setmanal gran
 • Recipient amb divisions per a esmorzar, dinar, sopar i nit. Base setinada per a anotacions. Serveix també de recanvi per al pastiller setmanal. Ample 13,8cm. Altura 3,8cm. Fons 1,8cm.
  Pastiller diari
 • Permet partir les pastilles per obtenir la meitat de la dosi o per empassar-se-les més fàcilment.<br>Serveix també per guardar-les.
  Partidor de pastilles i pastiller
 • Aquest equip és especialment potent i molt silenciós. Es regula en un marge de pressió de 50 a 105 mm Hg. El matalàs de cèl·lules d'aire que s'inflen alternativament (cicle de 6 minuts) gràcies a aquest compressor regulable, serveix per prevenir l'aparició d'úlceres de decúbit en pacients enllitats durant llargs períodes de temps. Mida del matalàs Llarg 200cm Ample 90cm. Pes 1,5 kg. Pes màxim que suporta 100 Kg.
  Compressor regulable + Matalàs
 • Sistema de tractament i prevenció de les úlceres de decúbit gràcies a l'alternança de les pressions que evita una compressió vascular prolongada.<br><strong>CARACTERÍSTIQUES DEL MATALÀS:</strong> 18 tubs de 13 cm d'alt. Llarg total 200 cm. Ample total 90 cm. CPR Desinflat ràpid (per atenció en cas de parada cardiorespiratòria). Sistema de ventilació per microporus. Matalàs niló / PU funda amb cremallera. Pes màxim que suporta 130 Kg.
  Matalàs amb control electrònic
 • Coixí viscoelàstic anatòmic que alleugereix les pressions, actuant per prevenir l'aparició d'escares en les persones que romanen assegudes durant llargs períodes de temps alhora que, gràcies a la seva forma anatòmica, proporciona una gran estabilitat i ajuda a mantenir una bona postura. Funda de PU (poliuretà ) amb nansa, transpirable i impermeable alhora.<br>2 mides:<br>Ample 41cm. Fons 41cm. Altura 7cm.<br>Ample 45cm. Fons 41cm. Altura 7cm.
  Coixí viscoelàstic anatòmic
 • Grua electrònica especialment dissenyada per al seu ús en llocs reduïts.<br>Les potes s'obren per mitjà d'un pedal per garantir més seguretat quan aixequem al pacient. Rodes davanteres de 70mm ø. Les rodes posteriors són de major diàmetre, 125 mm i amb fre per fer la grua més lleugera i fàcil de manejar. Ample total de 57cm. Longitud total base 89cm. Alçada total 110cm. Rang d'elevació 57 a 159cm. Pes total de la grua 38kg. Pes màxim que suporta 130kg.
  Grua electrònica
Ortopèdia Esportiva Ortesi

ORTOPÈDIA ORTESI

Ortopèdia Esportiva - Ortesi

Més info
Lloguer Ortopèdia

LLOGUER ORTOPÈDIA

Servei de lloguer d'ortopèdia

Més info
Contacte

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina