Farmàcia Enriqueta López

Farmàcia Ortopèdia

Punt Sigre

Punt Sigre

Què és SIGRE?

"SIGRE Medicament i Medi Ambient" va ser posada en marxa el 2001 pels laboratoris farmacèutics i compta amb la participació activa de les farmàcies i les empreses de distribució farmacèutica. És una entitat sense ànim de lucre creada per a garantir la correcta gestió mediambiental dels envasos i restes de medicaments d'origen domèstic.

Reciclant correctament els envasos i els residus de medicaments cuidem de la salut i del medi ambient.

Com utilitzo del punt SIGRE?

És convenient revisar periòdicament la farmaciola o lloc on es guardin els medicaments, cada 6 o 12 mesos, per portar al Punt SIGRE el que sobri.

És aconsellable conservar el medicament en el seu envàs original i amb el seu prospecte fins que no els necessitem o hagin caducat, en aquest moment han de dipositar-se amb la seva caixa i prospecte al Punt SIGRE de la farmàcia. D'aquesta manera es pot identificar els diferents tipus de medicaments i es garanteix que aquests residus reben un correcte tractament mediambiental.

Els envasos que han estat en contacte amb el medicament encara que estiguin buits (flascons, blíster, tubs, aerosols, ampolles, caixes, etc) han de ser tractats de forma específica. Per a això, han de dipositar-se al Punt SIGRE.

Les caixes de cartró i envasos de medicaments de tot tipus, tinguin encara restes del medicament o estiguin buits, no s'han de llençar al contenidor blau del paper, ni al groc dels envasos, ni al contenidor verd de vidre.

Què NO portar al punt SIGRE?

Agulles de xeringues

Termòmetres

Gases

Productes químics

Radiografies

Piles


Si té qualsevol dubte, consulteu-nos perquè puguem informar-lo.

Dermofarmàcia

DERMOFARMÀCIA

Dermofarmàcia, Cosmètica i Higiene

Més info
Contacte

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

Troba'ns

Comparteix aquesta pàgina