Farmàcia Enriqueta López

Farmàcia Ortopèdia

Homeopatia

Homeopatia

L'Homeopatia és una branca de la terapèutica mèdica caracteritzada per l'ús de remeis carents d'ingredients químicament actius, i que poden ser d'origen vegetal, animal o mineral.

Es tracta d'un mètode terapèutic basat en la prescripció de medicaments utilitzats, generalment, en dosis febles o infinitesimals per activar les pròpies defenses del nostre organisme i arribar suaument a la milloria o curació de les malalties, i que dóna prioritat a l'acció preventiva.

S'ha diagnosticat una acció summament efectiva en malalties que arriben a punts crònics com l'asma, l'artritis, les al·lèrgies, la hipertensió o la diabetis, a més de ser igual d'efectiva en quadres aguts com estats gripals, diarrees o infeccions respiratòries.

Els medicaments homeopàtics, com qualsevol altre medicament, són prescrits per metges i dispensats per farmacèutics, i igualment regulats pel Ministeri de Sanitat.

A Farmàcia Ortopèdia Enriqueta López disposem d'una selecció de medicaments homeopàtics dels laboratoris més importants.

Lloguer Ortopèdia

LLOGUER ORTOPÈDIA

Servei de lloguer d'ortopèdia

Més info
Dietètica-Nutrició

DIETÈTICA-NUTRICIÓ

Gran varietat de productes dietètics

Més info
Contacte

CONTACTE

Per resoldre qualsevol dubte

Contacta'ns

Comparteix aquesta pàgina